1. Начало
  2. За нас

За нас | ИНФИНИТИ БГ- МЕДИА ГРУП

С индивидуален подход към клиента

ИНФИНИТИ БГ-МЕДИА ГРУП

Нашата мисия

Ние сме партньори на нашите клиенти, като създаваме висококачествени уеб проекти. Помагаме им да получават конкурентно предимство. Стилът ни е максимално ясен и достъпен, интересен и различен. Постоянно се развиваме и това е изключително полезно за тях. Във всеки проект ние оставяме част от себе си – най-добрата част!

Нашата визия

Ние подхождаме индивидуално към всеки един клиент и знаем, че за всеки проблем има решение. С гъвкавост, новаторство, в дух на сътрудничество и постоянен стремеж към развитие и усъвършенстване вървим уверено напред и нагоре. Успехът на всеки наш клиент е и наш успех и повод за радост и удовлетвореност.

Нашата дейност

Дизайн концепция, уеб дизайн, функционалности, идентичност и брандиране – обичаме това, което правим и го правим по възможно най-добрия начин! Нашите уеб сайтове са оптимизирани за търсачките и изглеждат еднакво добре на настолни компютри, лаптопи и мобилни устройства. Инфинити БГ-Медиа груп ЕООД развива широк спектър от уеб приложения и решения с помощта на най-актуалните технологии, компоненти и стандарти.

Нашите проекти

Екипът ни обсъжда, проучва, анализира, планира, проектира и разработва всеки проект с удоволствие, страст и любов към детайлите. Изработваме цялостни концепции – от идеята, визуална идентичност, фото заснемането, до уеб дизайна, уеб разработката и маркетинга на готовия продукт.

Умения на екипа ни

Екипът ни има обширен поглед над съвременните технологии за уеб проектиране и разработки, както и дългогодишен опит и познания свъзани със следните технологии и платформи:

Magento, WordPress, Joomla
PHP, Javascript, jQuery
HTML 5, CSS 3, LESS, SASS
Marketing, SEO, SMM