Изработка на сайт и онлайн магазин. SEO оптимизация. Контакти.

Изпратете съобщение

Моля, въведете цифрите от картинката: verification image, type it in the box

Информация

"Инфинити БГ-Медиа Груп" ЕООД

Специализирани в изработката на уеб сайтове и онлайн магазини, както и с опит в интернет рекламата и изграждане на цялостна стратегия за бизнеса Ви, ние сме на разположение за въпросите, които имате.

гр. София, ж.к. Надежда 4,
България

0988 34 38 84

info@webcommunication.bg

За нас

С индивидуален подход към клиента!

Нашата мисия
Ние сме партньори на нашите клиенти, като създаваме висококачествени уеб проекти. Помагаме им да получават конкурентно предимство. Стилът ни е максимално ясен и достъпен, интересен и различен. Постоянно се развиваме и това е изключително полезно за тях. Във всеки проект ние оставяме част от себе си - най-добрата част!
Нашата визия
Ние подхождаме индивидуално към всеки един клиент и знаем, че за всеки проблем има решение. С гъвкавост, новаторство, в дух на сътрудничество и постоянен стремеж към развитие и усъвършенстване вървим уверено напред и нагоре. Успехът на всеки наш клиент е и наш успех и повод за радост и удовлетвореност.
Нашата дейност
Дизайн концепция, уеб дизайн, функционалности, идентичност и брандиране - обичаме това, което правим и го правим по възможно най-добрия начин! Нашите уебсайтове са оптимизирани за търсачките и изглеждат еднакво добре на настолни компютри, лаптопи и мобилни устройства. Студиото за уеб дизайн развива широк спектър от уеб приложения и решения с помощта на най-актуалните технологии, компоненти и стандарти.
Нашите проекти
Екипът ни обсъжда, проучва, анализира, планира, проектира и разработва всеки проект с удоволствие, страст и любов към детайлите. Изработваме цялостни концепции - от идеята, визуална идентичност, фото заснемането, до уеб дизайна, уеб разработката и маркетинга на готовия продукт.

Умения на екипа ни

Екипът ни има обширен поглед над съвременните технологии за уеб проектиране и разработки, както и дългогодишен опит и познания свързани със следните технологии и платформи:

HTML5, CSS3, LESS, SASS
PHP
Javascript, jQuery
Wordpress
Magento
Joomla
Photoshop
Маркетинг, SEO, SMM

Работно време

clock

Понеделник - Петък 10.00 - 19.00

Събота Почивен ден

Неделя Почивен ден

Бележка: Ако желаете да се свържете с нас в различно от работното време, не се колебайте да ни пишете. Ще Ви отговорим възможно най-бързо.

Локация

location-map
Работим с клиенти от:

Нужна Ви е изработка на сайт, редизайн или seo оптимизация? Обадете се сега