Услуги

Изработка на онлайн магазин

За изработка на онлайн магазини ние се доверяваме на най-доброто – Мagento Commerce – световен лидер от всички платформи за електронна търговия. Освен, че притежава на практика неизчерпаеми възможности за надграждане и създаване на нови фунционалности, Мagento си е извоювала позиции като най-сигурната система, което е изключително важно за всеки бизнес и позволява многоспектърна оптимизация на сайта за търсачките.

Сайт за туристически обект

Вие сте собственик на хотел, къща за гости, вила или друг ваканционен обект, а все още нямате сайт или сайтът Ви не отговаря на съвременните изисквания. Ние ще Ви предложим най-подходящото решение, с включен календар за резервации, вградена система за плащания, с многофункционална снимкова галерия и още много други улеснения за бизнеса Ви. Нашето предложение ще бъде съобразено с отлични възможности за SEO оптимизация.

Корпоративен сайт

Навярно сте чували от Ваши клиенти: „Ако не бях попаднал на тази улица, нямаше да разбера, че съществува фирмата Ви. Много съм доволен от Вашите услуги.“ Рекламата от уста на уста е нещо чудесно, но ако желаете да увеличите клиентите си и да разширите бизнеса си, присъствието в интернет е наложително. Светът се променя и ако Ви няма в интернет, все едно не съществувате. Ние ще Ви помогнем да бъдете успешни.

Презентационен сайт

С презентационен сайт можете да представите всякаква дейност. Независимо дали сте дружество, организация, сдружение, фондация или ателие за реставрации, Вие имате нужда от популяризиране. Интернет е най-силното средство за реклама и най-бързият начин да стигнете до хората. На Вас ви трябва сайт. Ние ще Ви го направим.

Редизайн на сайт

Искате нов дизайн за сайта си? Целта на сайта Ви е различна от досегашната? Желаете да включите нови функционалности? Ако отговорът на някой от въпросите е „Да“ – нужен е редизайн на сайта Ви. Свържете се с нас и ни представете идеите си. Ние ще обновим сайта Ви така, че да бъде актуален и да се класира по-добре в търсачките.

Специфични модули

Имате нужда от допълнителни функционалности за сайта си? Независимо дали става дума за развиване на вече съществуващи или създаване на съвсем нови, свържете се с нас. След като обсъдим заедно Вашите идеи, ние ще предложим най-оптималния вариант за постигане на очаквания резултат, като съобразим това с бюджета Ви.

Поддръжка на сайт

Ако не разполагате с време или нужните умения за поддръжка на сайта си, с удоволствие ще поемем тази задача вместо Вас. Така ще можете да се посветите изцяло на бизнеса си и да отделите повече време на своите клиенти.

Оптимизация (SEO)

Оптимизацията е процес, който изисква задълбочен анализ, проучване, непрекъснато усъвършенстване и ПОСТОЯНСТВО. И отнема време. Ние използваме само сигурни и легални SEO техники, съобразени с изискванията на търсачките.

Социални мрежи (SMM)

SEO и SMM работят ръка за ръка. Търсачките вече залагат на качествено и полезно съдържание, а социалните медии са мощен инструмент за анализ на предпочитанията на потребителите и изключително ценни за всеки бизнес.

Мобилни приложения

В развитието на смартфоните, приложенията са неизменна част от тях и нашето ежедневие. В зависимост от нуждите Ви, ние ще създадем най-подходящото приложение, така че то да бъде функционално и удобно за Вашите потребители.

Индивидуални хостинг решения

Значението на хостинга за SEO оптимизацията не е за пренебрегване. Ако не разполагате с хостинг за Вашия сайт, възползвайте се от нашите предложения. Ние ще изберем за Вас най-изгодния план с всичко, което Ви е необходимо.

Тренинги и обучения

Вие сте фирма и имате нужда от тренинг за Вашите служители или клиенти. Или сте образователна институция и желаете да направим обучение за Вашите ученици или курсисти. За нас ще бъде удоволствие да споделим опита си.

Търсене за

Популярни етикети

Търсене за

Популярни етикети

Количка

Нямате артикули в количката.