За връзка с нас

Изпратете съобщение

Информация

„Инфинити БГ Медиа Груп“ ЕООД

Специализирани в изработката на уеб

сайтове и онлайн магазини, както и с

опит в интернет рекламата и

изграждане на цялостна стратегия за

бизнеса Ви, ние сме на разположение

за въпросите, които имате.

гр. София, ж.к. Надежда 4, България

0988 34 38 84

info@webcommunication.bg

За нас

С индивидуален подход към клиента

Нашата мисия

Ние сме партньори на нашите клиенти, като създаваме висококачествени уеб проекти. Помагаме им да получават конкурентно предимство. Стилът ни е максимално ясен и достъпен, интересен и различен. Постоянно се развиваме и това е изключително полезно за тях. Във всеки проект ние оставяме част от себе си – най-добрата част!

Нашата визия

Ние подхождаме индивидуално към всеки един клиент и знаем, че за всеки проблем има решение. С гъвкавост, новаторство, в дух на сътрудничество и постоянен стремеж към развитие и усъвършенстване вървим уверено напред и нагоре. Успехът на всеки наш клиент е и наш успех и повод за радост и удовлетвореност.

Нашата дейност

Дизайн концепция, уеб дизайн, функционалности, идентичност и брандиране – обичаме това, което правим и го правим по възможно най-добрия начин! Нашите уеб сайтове са оптимизирани за търсачките и изглеждат еднакво добре на настолни компютри, лаптопи и мобилни устройства. Инфинити БГ Медиа груп ЕООД развива широк спектър от уеб приложения и решения с помощта на най-актуалните технологии, компоненти и стандарти.

Нашите проекти

Екипът ни обсъжда, проучва, анализира, планира, проектира и разработва всеки проект с удоволствие, страст и любов към детайлите. Изработваме цялостни концепции – от идеята, визуална идентичност, фото заснемането, до уеб дизайна, уеб разработката и маркетинга на готовия продукт.

Умения на екипа ни

Екипът ни има обширен поглед над съвременните технологии за уеб проектиране и разработки, както и дългогодишен опит и познания свъзани със следните технологии и платформи:

Magento, WordPress, Joomla
PHP, Javascript, jQuery
HTML 5, CSS 3, LESS, SASS
Маркетинг, SEO, SMM

Работно време

Понеделник – Петък: 10.30 – 18.00 часа
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

Бележка: Ако желаете да се свържете с нас в различно от работното време, не се колебайте да ни пишете. Ще Ви отговорим възможно най-бързо.

Локация

Работим с клиенти от:

  • Америка
  • Европа
  • Русия
  • Австралия

Отзиви от клиенти

Търсене за

Популярни етикети

Търсене за

Популярни етикети

Количка

Нямате артикули в количката.